090929

Ikväll har jag jobbat i sportbaren på AIK hela kvällen, känns faktiskt riktigt kul att det är igång igen. Trivs så himla bra där, något jag definitivt kommer sakna när vi åker. Speciellt nu också när jag äntligen börjar känna att jag pallar trycket i baren under matchpauserna då folk är som tokiga och kön känns oändlig.

Innan jobbet idag satt jag och googlade runt på saker man måste se/göra när man är i Thailand och Australien, dock hittar jag ingen riktigt sådär klockren hemsida. I Bangkok verkar det i alla fall finnas en hel massa tempel att besöka och jag har även hört att utelivet där är riktigt nice bara man ger det en chans, vilket jag är riktigt peppad på att göra! Australien ska vi ju faktiskt stanna i väldigt länge så där lär man väl upptäcka vad som är värt att se väl på plats, men fraiser island måste jag till, verkar hur ballt som helst!
Laos som är ett litet grannland till Thailand är något jag hört väldigt mycket om, så idag tog jag mig tiden till att läsa på lite om det och jag blev riktigt sugen på att ta mig an utmaningen att åka även dit. Laos är ett av världens mest outvecklade länder och ca 80% av befolkningen livnär sig på jordbruk, 80%!!! Hur många tror ni livnär sig på det i sverige, 1 %?  Jag älskar verkligen att komma nära olika kulturer och se med egna ögon att alla faktiskt inte lever som vi. När vi reste till Gambia fick man verkligen ett större perspektiv på livet och jag vill att det ska förstoras ännu mer, vilket jag tror att det garanterat skulle efter ett besök i Laos. De har även något som heter Tubing där. En tre kilometer lång flod, omgiven av barer där besökarna åker nedför floden i gummidäck och bartenderna kastar ut rep för att hala in sina kunder haha så sjukt roligt det vore!


Kan verkligen se mig och anna ligga där och chilla i varsitt däck med en öl i handen, jag MÅSTE göra det där innan jag dör. Punkt slut.

beach 09/10

Nu är det verkligen dags att köra stenhårt, om ca 8 veckor är det beach 09 (igen) och 12 januari sätter beach 2010 igång i Australien. Så nu är det slutspurten=)


Ibland kan jag känna att det vore jäkligt skönt att vara arbetslös fram tills vi åker så att man kunde använda all tid till att träna, men så skulle man ju få leva som en råtta också. Inte så himla ballt.

Nu ska jag på stan en sväng med Emma och passar nog på att gå förbi Olearys för att se hur jag jobbar i veckan=)

nightynight


back home

Det är alltid en konstig känsla att komma hem tycker jag. En lättnad blandad med saknad över de fina studer som inträffat under sin vistelse på annan ort. För hur mycket man än lever i nuet är det nog just de där bästa ögonblicken som är som svårast att fånga, just för att de för studen känns som att de ska vara för evigt.

Stockholmsresan den här gången var nog intensivare än någonsin tidigare och mycket hanns med. FÖR mycket shopping (som vanligt). Vissa saker fick sig ett avslut medan andra började om på nytt. Emmy som jag inte träffat på väldigt länge nu hann jag spendera en hel dag med och vi hade grymt roligt! Varje gång jag besöker stockholm känner jag mig bara mer och mer hemma, och det känns som att jag väldigt väldigt sakta men säkert omedvetet bygger upp en framtid där. Det är i alla fall vad jag vill tro, för jag trivs där.

Under lördagen när jag och Emmy sprang runt på stan som tokar frågade hon mig om något nytt hännt i Skellefteå, något spännande. Jag tänkte verkligen efter, men kunde inte komma på någonting. Allt är sig likt. Jag åkte iväg i torsdags och kom hem idag, ingenting har förändrats. På något sätt är det en trygghet, att veta att Skellefteå alltid finns här och troget välkomnar en tillbaka till det liv man alltid levt. Men samtidigt inser jag i och med det hur viktigt det är att inte fastna här. Varje gång jag åker iväg känner jag mig som en ny människa när jag kommer hem, just för att så mycket nya saker hela tiden inträffar och nya erfarenheter lagras. Här hemma händer det inte så ofta nya saker.

Om 55 dagar åker jag till Thailand och sedan Australien, ett halvår blir jag borta. Jag och Anna. Varje gång jag tänker på hur få dagar det faktiskt är kvar, inser jag att jag just nu är inne på de sista raderna i det här kapitlet av mitt liv.  Snart är det dags att vända sida och bege sig av, och det känns så himla bra. Så rätt!

här i stockholm är det king och nu

0-56d06617a1fe7586abb0bd8232226ba7.png

Kolla varifrån!

här i stockholm är det king och nu ska jag se min första 3D film på bio ever :d! Puss och kram


Stockholm baby

Nu sticker jag till Stockholm och förhoppningsvis får jag mig en dejt med denna söta pingla där=)

090923

Efter att jag slutat jobbet idag kom emma och hämtade upp mig, sedan for vi och åt middag på dallas. Efter det åkte vi hem till mig för att se idol, ett måste nu när det är slutauditions. Det är ju den absolut mest spännande delen i hela programmet, mer spännande än finalen till och med enligt mig.

Eftersom det var ett jäkla håll igång på Olearys förra onsdagen när jag jobbade tänkte jag att jag kunde passa på att dra dit och roa mig med alla andra glada människor där ikväll, nu när jag faktiskt var ledig. Men gud så besviken jag blev. Jag och emma var i princip dom enda bortsett från några gamla gubbar och ett gäng killar jag aldrig sett förr, fy så tråkigt. Inte ens någon trubadur var det, vilket det varit varje onsdag jag jobbat. Kan man ha så otur att man prickar in sin ledighet på den dödaste onsdagen ever? tydligen.



Men vi hade mysigt ändå=)

Imorgon är det Stockholm som gäller så jag borde nog sätta igång att packa nu, so long.

Empire state of mind - Jay Z feat. Alicia Keys

Idag är det jobb på dammen som gäller, helt ok, har varit ledig alldeles för länge nu känns det som!


if you could see me the way you see yourself, I could pretend to be someone else


dags att försöka vända tillbaka dygnet, godnatt

blue skies

Det var riktigt längesen jag var på bio nu och jag hade verkligen sett fram emot premiären av filmen Prinsessa som skulle börjat gå den 11 september. Dock verkar skellefteås biograf inte tänkt visa den, satan så sur jag blir. Hade jag haft ett nedladdningsprogram hade jag tankat den direkt men tyvärr så har man ju inte det. Men men jag ska ju faktiskt till stockholm i helgen så jag kanske kan ta tillfället i akt och se den då=)

Hur som helst har den ett loovely soundtrack!
Med en sån låt kan filmen helt enkelt inte vara dålig, så är det bara.

Låten spelas i trailern

Blue skies - Carl-Michael Herlöfsson


220909

Kom hem från stugan för några timmar sedan och har inte gjort speciellt mycket alls sedan dess, det tog på krafterna att spendera en hel natt med rebecca och jennifer. Haha nej, det var jättemysigt=) Nu ska jag äta middag sen försöka bege mig ut i regnet och löpa, var ett tag sen sist.

Mitt och Annas startpaket från work and travel har kommit och allt verkar vara som det ska. Varje gång man kan bocka av ännu en sak på listan av allt som måste ordnas känner jag verkligen hur man kommer ett steg närmre resan. Det är alltså ca 8 veckor kvar nu. 8 VECKOR!!! Inte ens ett sommarlov! Oh my god, jag får lite ångest faktiskt. Att bara lämna allt här hemma, familjen, vännerna, jobben, all trygghet. Samtidigt känner jag ändå att jag aldrig skulle kunna avstå från att åka nu, den här resan är mitt öde och skippar jag den har jag en känsla av att jag kommer hamna på någon taskig stig brevid huvudleden som jag egentligen skulle åkt på.


Helt sjukt att  någon okänd människa den 12 januari kommer stå där på sidneys flygplats med två skyltar i högsta hugg där det står Julia Hellsten och Anna Lindström.

äntligen blev det av

Idag har jag mest städat och allmänt försökt få odning på mitt liv, och hur ska man kunna hålla ordning på livet utan en kalender? Så nu tog jag äntligen tag i den saken. När jag var ute och gick broarna runt svängde jag förbi bokia och köpte mig en behändig turkosa liten sak som ska hjälpa mig att hålla reda på allt som ska göras.

Om någon timme ska jag, Rebecca och Jennifer åka ut till min sommarstuga. Vi ska laga middag och mysa där tills imorgon=)

bilder övik lördag

På lördagen bestämde vi oss för att käka middag på olearys och jag fick äntligen chansen att testa på en av maträtterna och drinkarna jag serverar på jobbet, riktigt gott var det=)



Efter Olearys var festen igång!





Inne på Harrys



Hoffman kom inkörandes med den här på hotellrummet på efterfesten, jag lovar att jag ville ta mitt liv så mycket som jag dog av skratt!




Tack för en sjukt rolig helg!

bilder övik fredag














hemma igen

Helgen i örnsköldsvik var KING! Den var garanterat i klass med vilken rolig festivalhelg som helst, och gick som alla roliga helger gör alldeles för fort. Timmarna flög iväg och innan vi visste ordet av var det dags att ta sitt pick och pack och lämna hotellrummet så städat som möjligt.

Jag och Emma bilade fredag förmiddag och anlände väl till övik vid ett tiden, checkade in på hotellet och begav oss ut på stan. Kvällen började sedan hos jens och bar vidare på en annan fest och sedan till Olearys som till skillnad från Skellefteås olles hade dansgolv, det gillades! Sedan styrdes efterfest (anna observera att jag efterfestade!) och jag och emma var inte tillbaka på hotellet förrän klockan var jävligt mycket.

Den efterlängtade hotellfrukosten dagen efter kändes inte längre lika lockande när väckaren ringde halv 10, men vi tog oss i kragen, trotsade bakfyllan och gick ner ändå. Emma fick i sig ett halvt glas juice och jag en fjuttig macka haha. Sedan sov vi lite till och innan vi visste ordet av var kvällen kommen och festen var igång igen. Denna kväll slutade på Harrys som var ett riktigt nice uteställe med en inredning som påminnde lite om urban outfitters. När det stängde drog vi till vårt hotellrum och hängde där tills vi insåg att klockan började närma sig 6 och vi skulle vara utcheckade 12, då var det dags att sova=)

Var grymt roligt att träffa killarna från pdol igen och jag hoppas ni pallrar er hit upp snarast möjligt så det blir eran tur att vara våra gäster=)


efter ett stopp i umeå på syrrans

24f8e4f89fb323820726f135f7ef0b43.png

Kolla varifrån!

efter ett stopp i umeå på syrrans restaurang är vi påväg igen, halvvägs woho!!


let us create some new memories

Mot nya äventyr!
Hejdå skellefteå, hej övik=)

ja tack


tack dj quality

För att du alltid uppdaterar mig med den absolut bästa musiken!

HEEEELG!

Jobbade på scandic hela dagen idag, första gången jag jobbar frukost och lunch där. Annars har jag ju bara jobbat kvällar, men det gick bra faktiskt=) Och nu är det heeeelg, fyfan så skönt!

Nu har jag och emma bokat hotell för helgen och jag är så himla taggad. Taggad på ett miljöombyte, på att slippa hetsfesta (som i lördags) och på att spendera en hel helg med uttern som jag alltid har så roligt med=) Det känns som pdol all over again, bara åt fel håll i landet. Men vem tackar nej till varmare breddgrader? även om det bara handlar om 24 mil, inte jag iaf=)


Imorse när jag sprang omkring på frukosten på scandic, fyllde på buffén och plockade tallrikar blev jag så himla avundsjuk på alla hotellgäster, hotellfrukost är verkligen bäst. Hade helt glömt bort att jag faktiskt får uppleva det redan till helgen=)

workoholic

Då var det slut på ledigheten för den här gången, börjar jobba på dammen snart och sen blir det mer jobb på olearys ikväll. Hoppas verkligen att jag inte behöver stanna där till stängning eftersom jag börjar på scandic klockan 8 imorgon, då blir det jobbigt usch.

Men jag har ju en helt ledig helg i övik att se fram emot:) skivor till bilresan måste brännas och hotell måste bokas!

20.18

Mötet på scandic gick bra, fick helt lagomt mycket timmar för att hinna med de andra jobben. Dock hade de skrivit upp mig på schemat ända in i december, vilket blir lite svårt när jag befinner mig i thailand då. Men det verkade inte vara några problem att stryka mig från de passen. Både jag och jennifer kände ikväll att vi MÅSTE köpa en kalender, det här håller inte haha. Så det får bli nästa inköp.

Sedan gick vi på waynes och satt där ett bra tag, deras melon iste är världens godaste. Try it!


Nu är det idol! tjingeling

meeting

Kunde det här sommarvädret kommit på en bättre dag? svar nej. Jag är ledig och har spenderat dagen med utter=) vi for iväg och tränade pump på aerobicsstudion och tog sedan en promenad, jäklar vad träningsvärken känns idag sen yogan. Imorgon lär det väl kännas ännu värre, great.

Nu ska jag iväg på möte och middag på scandic, jobbet där drar nämligen igång i veckan. Blir säkert trevligt=) Sedan får vi se vad jag och jennifer hittar på.



workout

Kom just hem från ett yogapass med anna och lisa, äntligen är det igång igen! Det är få gånger man kan känna sig så närvarande, men samtidigt så långt borta som när man kör yoga. För mig känns det iaf likadant varje gång, som att världen stannar upp i en timme och inget kan nå mig. En känsla som annars är jäkligt svår att uppnå när man i princip måste stå stand by 24 timmar om dygnet med mobilen i högsta hugg ifall något av de fyra jobben skulle råka ringa.

Nu ska jag lägga mig framför tv:n och slappa. Har tänkt se filmen The Reader, it's better be good!


Mondayyy

Idag är jag ledig woho!! är ledig imorgon också, två dagar ledigt på raken!! det var ett tag sen faktiskt. Känns så grymt skönt=) Håller just nu på att städa upp mitt katastrofala rum, vilket lär ta sin lilla tid. Sen blir det broarna runt med emma och ikväll börjar yogan om. Känns som en sån här dag då man äntligen har tid att ta tag i sitt liv=) Även en dag då det inte finns ett enda måste. Av alla små post it lappar som ligger utspridda över mitt skrivbord så finns de inte en med datumet 14 september.




high on life


då var det dags igen

Veckans horoskop

Skytten
Skytten Vecka: 38 (2009-09-14 - 2009-09-20)
Det är inget konstigt om du befinner dig mitt bland främlingar den här veckan. Helt medvetet ger du dig utanför dina normala gränser – och det måste man ju göra om man vill utvidga sitt rike. Erkänn att du har kunskapsbrister och ställ lite allmänt hållna frågor. Dessa leder till mer specifika frågor, och snart vandrar du på en ny, spännande väg.

www.dagenshoroskop.nu

dead meat

Idag har jag verkligen lärt mig en läxa, aldrig mer alkohol en kväll innan en arbetsdag som börjar 7 på morgonen! Den här dagen har verkligen varit fruktansvärd, jobbade delat pass på dammen 07-12, 16-21. Försovde mig självklart, dock inte så länge så det var väl ingen katastrof, men fortfarande blir dagen ungefär en miljard gånger jobbigare när man måste vakna i panik. Anledningen till försovningen var att 5 inkomna sms under natten blockerade alarmet, fattar ingenting, det har aldrig hänt förr? Slängde på mig kläderna och kastade mig på cykeln som bara för att världen ska jävlas lite mer hade punka på bakdäcket, hur gick det till kan man fråga sig? Fick låna syrrans cykel och skynda iväg. Aldrig mer säger jag bara.

Fast hur jobbig den här dagen var skulle jag absolut inte vilja göra gårkvällen ogjord, satan så roligt! Började kvällen hos alexander och sedan drog vi vidare till sara. Där stannade vi tills det var dags att bege sig ut i dimman, vi gick först på calles och sen balzac där det var ladies night = fri entre för tjejer. Det gillades! Dock blir jag väldigt fundersam över hur det egentligen går för det där stället, åldersgränsen var 20 men jag inklusive typ hälften av allt folk där var yngre. När det går så långt att man till och med kan smita in via rökrutan och vakterna faktiskt ser det, flinar och låter en hållas är det illa haha, men jag ska inte klaga=) absolut inte. Var riktigt roligt där inne.


















Nu ska jag ladda batterierna en vecka till nästa helg!
Tagga Övik!!

hey ho let's go!

Jag börjar jobba 7 imorgon, men det är morgondagens problem=)
nu kör vi!

för gamla tiders skull

Det är nästan löjligt så peppad jag är inför ikväll, det är ju egentligen ingen speciell utgång just denna lördag. Men det är så det blir när man jobbar 24/7 och typ får en dag på sig att leva livet fullt ut. Känslan påminner så mycket om när jag satt där, 15 år gammal med sönderblonderat hår och dunkade dåtidens partylåtar. Så förväntansfull för kvällen som skulle komma att förväntningarna nästan övergick till nervositet. haha vilka tider!

Så för gamla tiders skull
Det här var låtarna jag taggade, dansade och hade som roligast till för tre år sedan, när till och med de sämsta festerna kunde vara roliga=)

Och tre år senare gör dessa låtar mig lika peppad!


godnatt

avslutar denna dag med världens bästa bästaste låt som någonsin gjorts i hela vida världen.

 

so long.


Thursdayy

Idag har varit min första lediga dag på jävligt länge, gud så skönt det har varit. Dagen har bestått av en fika på stan med jennifer och personalfest med aik, mycket trevligt=) Dock dåligt att de placerat den på en torsdag när det inte är en kotte ute i Skellefteå, så det blev en tidig kväll.

Imorgon jobbar jag på Olearys, på lördag är det FEST och på söndag jobbar jag igen. En hard working bitch är vad jag är nu, men snart drar jag. thank god.



can't you be belivin now

I can't do well when I think you gonna leave
but I know I try, are you gonna leave me now?


ett steg närmre

Woho mitt mastercard har kommit! Nu slipper jag bli panikslagen ifall någon mupp lyckas råna mig på mitt  vanliga bankkort när jag är utomlands=) Det du Annis! vad har du tänkt göra om någon snor ditt kort vava? tro inte att jag kommer låna dig några pengar! ( observera att detta endast skrivs för att sätta lite fart på anna)



sundayyy

Helg = vardag
Vardag = helg


ungefär så livet ser ut för mig just nu.

Har fikat på kitchen med therese och emma idag och nu är det snart dags att sticka iväg till Olearys för att jobba hela kvällen. Jag vet att man ska vara tacksam över att ha jobb, men just nu vill jag inget hellre än att vara ledig.

Mördarhelgen

Jag kan verkligen inte minnas att jag någonsin varit såhär trött! Jobbade på Olearys igår och var inte hemma förrän vid 4-tiden, och när började mitt nästa arbetspass? Jo, tre timmar senare! Klockan 07.00 befann jag mig på Dammen och jobbade sedan 11 timmar där. Fråga mig inte vems energi jag går på just nu för inte är det då min!
Nu är jag iaf ledig de kommande timmarna, jobbar på olearys imorgon igen men tills dess har jag hunnit återhämta mig=)

Frågan är då, ska jag lägga mig och sova några timmar nu med risk att vakna upp 1 inatt och inte kunna somna om? Eller härda ut tills åtminstone 11 ikväll och däcka då? Hm svårt val.

En grej som återupprepar sig självt varje gång jag har sådana här helger då jag knappt hinner leva, är att mitt rum utvecklar sig själv till ett kaos. Fattar inte hur det är möjligt när jag knappt är där. Det är som att kläderna passar på att leta sig ut ur garderoberna när jag inte är där och det är fritt fram. Så där ligger dom, utspridda över hela jäkla golvet. Plocka upp dom då, tänker väl de flesta. Nja, att sätta igång en storstädning när jag knappt kan tänka känns inte så vidare lockande.
Antar att de får ligga där tills på måndag, och att måndag kommer bli precis som vilken måndag som helst efter en mördarhelg. En storstädar måndag.



00.41

Klockan är mycket och jag funderar på att sova, men jag har den där känslan av att jag inte kommer kunna somna. Så mycket tankar. Det är konstigt, det är som att den här hösten är en höst då ingenting händer, samtidigt som det händer mer än någonsin. Som att allt står stilla, samtidigt som det rullar på i sådan fart att man inte hinner med.

Ikväll åkte jag inlines, läänge länge. Ska jag absolut börja göra minst en gång i veckan, hur kul som helst!
Imorgon är jag ledig, känns skönt=)



Har för övrigt blivit tillfrågad av Jimmy om att spela en av huvudrollerna i deras kommande musikvideo. Kan inte riktigt bestämma mig hur jag ska göra, vi får se helt enkelt=)

So Long.

Thursdayyy

Idag har jag varit på arbetsförmedlingen och skrivit in mig där som arbetslös, kändes lite fel med tanke på att jag faktiskt har fyra jobb som regelbundet ringer mig haha. Men efter allas tjat om hur viktigt det är pallrade jag mig tillsist dit och fick det överstökat.
Sedan tog jag en vända på stan, vilket jag INTE skulle ha gjort. Hittade världens snyggaste skor och ett par byxor, have to have it! Från och med i övermorgon ska jag undvika stan helt och hållet tills jag åker, punkt slut.

Har även ringt och betalat 2 dagarspaketet med STA work and travel=) Känns helt sjukt att de faktiskt kommer stå på Sidneys flygplats den 12 januari och vänta på oss, och ännu sjukare att VI faktiskt kommer att befinna oss där då. Underbart, finns inget bättre än att ha något att längta till=)


ett litet bevis på min klantighet

Jag och Jennifer spenderade ju som sagt måndagsnatten i min sommarstuga bara för att komma bort och ta igen lite förlorad tid med varandra. När vi kom ut till stugan som ligger ca två mil utanför stan mitt i skogen med minst en kilometers avstånd till varje granne var det redan mörkt och skog + mörker tycker i alla fall jag är bland det läskigaste som finns.
Så fort vi kom in skyndade vi oss att tända alla lampor, låsa dörren och sätta igång tv:n för att slippa höra det obehagliga ljud elementet gav ifrån sig som fick jennifer att hoppa lika högt varje gång. Varje gång det hände sa jag lika lugnande varje gång "det är bara elementet jennsa, ta det lugnt alla dörrar är låsta! du är trygg här!"

Morgonen därpå låg vi fortfarande och drog oss i sängen när vi hörde en bil rulla in på uppfarten. Det var jennifers pojkvän som skulle hämta oss, så det blev bråttom att klä sig och slänga ner packningen i väskorna. Vi skyndade oss att städa bort allt vi stökat fram kvällen innan, släcka alla lampor för att tillsist slänga på oss ytterkläderna, redo att åka. Jag stack ner handen i den högra jackfickan för att fiska upp nyckeln att låsa stugan med, dock var det enda jag fick tag i en krona och några hårnålar. Vad fan, tänkte jag. Jag lägger ju alltid nycklarna där. Eftersom att jennifers pojkvän redan väntat ett tag på oss blev det stressigt, jag sprang runt i hela huset och letade, men ingenstans var dom. Mitt i letandet tänkte jag att jag i alla fall kunde ställa upp ytterdörren så att vår skjuts skulle se att vi var på gång, och vad möter min blick när jag kikar runt dörrkanten? Jo mycket riktigt, där sitter nyckelknippan. Jag hade alltså lämnat kvar nyckelknippan i låset och där hade den suttit hela natten. Jojo jennsa, trygg var du minnsan...not.

work and holiday

Efter att ha stått i ca en halvtimmes telefonkö har jag äntligen kunnat bekräfta min och annas bokning hos STA work and holiday! Det ska nu betalas inom 72 timmar och det känns rätt skönt att få det här ur världen, att kunna bocka för ännu en sak på våran to do list innan vi åker.

Eftersom varken jag eller anna någonsin gjort en resa som den här på egen hand tidigare känns det bra att ta hjälp av en organisation som man kan luta sig mot de första dagarna. De kommer möta upp oss på flygplatsen när vi anländer till Sidney och förse oss med boende de två första nätterna. Vi valde att boka tvådagarspaketet och i det ingår detta:

Work & Holiday-visum
Boende 2 nätter i Sydney inklusive frukost
Hämtning vid flygplatsen
Information rörande boende, sjukhuskort och hälsovård.
Hjälp att starta bankkonto och införskaffa skattenummer
Information och råd om hur man betalar skatt m.m.
Två jobberbjudanden under vistelsen i Australien
Medlemsskap i Travellers at Work 3 mån
Medlemsskap Wooduck Backpackers Job Club
12 månader förvaring och vidarebefodran av post

Bara känslan av att ha varsin säng som väntar på oss tror jag kommer vara guld värd när vi sätter vår fot på Australiensisk mark för första gången!

Captain of the Party

En hemsida jag väldigt ofta besöker är www.djquality.se, har du inte gjort det, GÖR DET! Han är min absoluta favorit bland svenska dj:s. Alltid först ut med den allra nyaste musiken och extrem koll på vilka låtar som kommer kicka ass på dansgolvet. Har hittils bara fått tillfället att röja till hans musik en enda gång och det är väl ca 3 år sedan nu på ett gymnasiedisco när jag var 14/ 15 år någonting, så det börjar vara dags nu tycker jag!

Han brukar iofs spela i thailand på nyår, och var är jag detta nyår? jo, thailand!! låter lovande=) Dessutom såg jag nu att han har en spelning i Stockholm fredag den 25:e september, och var är jag då? Stockhooolm=) nice!


då var säsongen igång

Ikväll är Skellefteå AIK:s första träningsmatch för säsongen, vilket för mig innebär joooobb!! Har faktiskt saknat jobbet i sportbaren så det känns riktigt kul att det drar igång igen=) Dock får vi se hur jag ska fixa det här, tre jobb igång samtidigt och snart startar väl det fjärde på scandic också. Men men, så länge de inte krockar med varandra kör jag=)


RSS 2.0