update Melbourne

Hej Sverige! Mycket har hant pa lite tid, jobb har sokts, funnits, gatt at helvete, tackats nej till osv osv. Laget ar i alla fall just nu sa att jag jobbar som clubpromoter for tre olika klubbar, tre kvallar i veckan. Ett jobb dar jag far betalt for i princip ingenting, dock ar lonen verkligen ingenting att skryta om.

Bortsett fran clubpromoterjobbet sa har jag hunnit med fyra olika jobbintervjuer.
Intervju nummer 1: Ett servitrisjobb dar jag skulle tjana 200kr i timmen och var tillaten att ata och dricka under arbetstid. Helt enkelt for bra for att vara sant, vilket det sjalvklart ocksa var. Jobbet gick ut pa att servera enbart iford underklader.
Intervju nummer 2: Ett bartenderjobb som inte borjade forrans om en manad, vilket ar for sent for mig.
Intervju nummer 3: Borjade som en intervju men slutade mer likt en dejt med middag och ett par drinkar rikare, dock inget jobb.
Intervju nummer 4: Lyckades antligen fa en trial pa en pizzeria och blev erbjuden 15 timmar i veckan.

Planerna ser dock annorlunda ut nu och jag tackade darfor nej till pizzeriajobbet. Onsdag nasta vecka sticker jag och tva belgiska vanner och gor The great ocean road i fyra dagar, sedan kommer jag stanna i Adele i tre dagar och sen flyga tillbaka till Melbourne.

Annars rullar livet pa i Melbourne, vadret har varit skit de senaste dagarna men i helgen verkar det bli fint:) Ikvall ar det ingen clubpromoting utan utgang som galler! So long!

Hit sticker jag nasta vecka, Great ocean road!


Boatparty in melbourne, theme cartoons and superheroes!

Hello! Med ett otroligt segt internet gör jag ett tappert försök att ladda upp lite bilder från den galna båtfesten i lördags. Enjoy!

















Denna dag har även den spenderats på St Kildas bibliotek för jobbsökande och imorgon har jag faktiskt min första jobb intervju!! Det är angående ett servitrisjobb så håll tummarna=)

RSS 2.0